Zebra cu branza de vaci

19 Apr

Intrucat noua ne plac foarte mult prajiturile, tartele si placintele cu branza, propun un desert potrivit pentru o zi de Inaltare, ce aduce cu pasca dulce cu branza.
Timp de preparare: 25′
Timp coacere: 55-65′
Complexitate: medie

Ingrediente:
Aluat
125 g unt
300 g faina
50 g faina
1 ou
1 vf cutit praf copt
Pasta de branza
125 g unt
5 oua
250 g zahar
750 g branza vaci
1 budinca vanilie
1/2 lingura cacao
Mod de preparare:
Aluat
Se amesteca zaharul cu untul. Se pune oul. Se amesteca faina si praful de copt si se adauga la amestec.
Pasta de crema
Se mixeaza untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand. Se adauga branza. La final se adauga praful de budinca. Se amesteca 1/3 din pasta de crema cu cacao. Se intinde aluatul intr-o tava cu fund detasabil si tapetata cu hartie de copt. Aluatul trebuie intins pe fund si pe margini. Se pun 2 linguri din compozitia alba in centru, apoi peste 2 de compozitie maro. Se alterneaza pana se termina pasta de branza. Se coace in cuptorul preincins. Se lasa sa se raceasca complet in cuptor. Se serveste rece!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: