Cotlet de porc cu miere si ananas

19 Apr

Timp de preoparare: 10′

Timp de coacere: 1h 30′

Complexitate: mica

Ingrediente:

1 cotlet de porc

1/2 cutie ananas rondele

2 – 3 linguri miere

2 lingurite mustar

sare

piper

Mod de preparare:

Se spala cotletul si se cresteaza adanc pe latime. In fiecare “buzunar” se pune cate o jumatate de felie de ananas. Se amesteca mustarul cu mierea si sucul de la ananas. Se aseaza cotletele intr-o tava termorezistenta si se toarna sosul peste el.

Se dau la cuptor la foc 220 grade, pentru 1h 30′. Din cand in cand, se deschide cuptorul si se stropeste carnea cu sos. Spre final, cu 10 minute inainte de a fi scos de la cuptor, se da focul putin mai tare, ca sa se rumeneasca deasupra.

Se servesc calde, cu legume sote. Este un preparat simplu si delicios!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: