Peanut Butter Blossoms

19 Apr

Timp de pregatire: 15;

Timp de coacere: 10-12′

Complexitate: mica

Cantitate: 40 bucati

Ingrediente:

1/2 cana unt (125 g)

1/2 cana unt arahide

1/2 cana zahar

1/2 cana zahar brun

1 lingurita praf de copt

1/8 lingurita bicarbonat de sodiu

1 ou

2 linguri lapte

1 lingurita vanilie

1 3/4 cani faina

1/2 cana zahar

2 tablete ciocolata Milka cu lapte

Mod de preparare:

Se amesteca untul si untul de arahide.Se adauga zaharul, zaharul brun, praful de copt si bicarbonatul.  Se bat bine. Se adauga oul, laptele si vanilia. asae adauga treptat faina. Se formeaza bilute de coca de 2,5 cm. Se dau bilutele prin zahar si se aseaza in tava, pe hartie de copt neunsa, la distanta de 2-3 cm. Se coc la 180 grade, pentru 10-12 minute, pana cand marginile se intaresc si fundul este maroniu.  Se imping jumatati de cuburi de ciocolata imediat ce au fost scoase din cuptor.

Sunt extraordinare si au o aroma deosebita de la untul de arahide ! De cand le-am descoperit, nu lipsesc de pe masa de Craciun niciodata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: