Pui Shanghai

19 Apr

Timp de pregatire: 10′

Timp de prajire: 10′

Complexitate: mica

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat si feliat

2 oua

lapte

pesmet sau fulgi de porumb sarati

susan

sare

piper

Mod de preparare:

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza, se feliaza, apoi se transeaza fasii. Se da prin lapte, apoi prin pesmet sau fulgi de porumb. Apoi se da prin oua batut bine cu sare si piper si apoi prin susan. Se prajesc in baie de ulei pentru 10 minute. Se servesc ca aperitiv sau chiar la felul II, cu cartofi gratinati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: