Salata de pui

28 Apr

Cutreierand internetul, cautand feluri de mancare usoare, “revenoase”, tocmai bune inainte de obisnuita ghiftuiala de Sarbatori, tipica romanului, am dat peste salata aceasta, care este si satioasa, dar si fresh!

Timp preparare: 25′

Timp fierbere: 25′

Complexitate: mica

Cantitate: 4 portii

Ingrediente:

1 piept pui fiert,cu sare, piper, salvie, chimen si oregano; dezosat si fara piele tocat cubulete marunte

1 radacina de telina data pe razatoarea mare

1/2 cana de castane fierte si tocate

1/2 cana ardei gras rosu tocat marunt

1/2 cana ardei gras galben tocat marunt

1/2 cana ceapa verde tocat marunt (sau 1/2 cana ceapa rosie data pe razatoarea mare)

1 ceasca maioneza

sare

piper

optional – 1 morcov mare ras pe razatoarea mare (in reteta nu era trecut, insa eu am adaugat)

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele intr-un bol si se seveste proaspata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: