Orez cu pui la cuptor

1 May

In gama cele mai rapide si gustoase mancaruri, se incadreaza si aceasta.

Ingrediente:

6 pulpe pui / 6 bucati piept pui

1 cana orez cu bobul lung

sare

piper

optional 1 lingura ulei (daca nu este carnea suficient de grasa)

Mod de preparare:

Se spala carnea. Se pun intr-o cratita bucatile de carne, uleiul si se acopera cu apa. Se sareaza, si se baga la cuptor, la foc mediu, pana ce mai scade apa si carnea este aproape facuta. Se pune orezul si se mai lasa la cuptor pana se face orezul si apa scade de tot. Cu 5 minute sa fie scoasa de la cuptor, carnea se pipereza dupa gust.

Se pune orez intr-un pahar/cana si se scoate forma pe farfurie, langa o bucata de carne. Se serveste cu salata de primavara (salata verde, spanac, ridichii, castraveti, ceapa verde, marar, sare, otet, apa).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: