Bulete de cascaval si branza

4 May

Aceste bulete sunt perfecte pentru un aperitiv, deoarece sunt bune si atunci cand se racesc.

Timp de preparare: 25′

Timp de prajire: 10′

Complexitate: mica

Cantitate: 90 bucati

Ingrediente:

250 g branza de burduf data pe razatoarea mare

150 g mozarella data pe razatoarea mica

1 ou

2-3 linguri faina

1 praf de copt

sare (daca este cazul, insa in general nu ar trebui pusa pentru ca este branza suficient de sarata)

Mode de preparare:

Se amesteca toate ingredientele. Apoi se fac bilute cat o visina, nu mai mari pentru ca ele oricum se maresc in tigaie. Este indicat sa se pregateasca mai intai toate bilutele, intrucat nu este timp intre transele din tigaie sa se modeleze celelalte treptat. Buletele se prajesc in baie de ulei incins cateva secunde. Se aseaza apoi pe un prosop de hartie sa se scurga. (Se pot pune etajate, bilutele si prosoapele de hartie). La sfarsit se arunca servetelele si se aseaza pe un platou/tava.

2 Responses to “Bulete de cascaval si branza”

  1. Ralu May 26, 2011 at 1:28 +00:00 #

    Deci astea sunt super bune!Bravo Ramo!Esti buna de maritat😛 te pup,Ralu

    • kinderkare May 29, 2011 at 1:28 +00:00 #

      Multumesc frumos, Ralu! Pai pentru maritis ma pregatesc cu toate retetele astea! :-p Te pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: