Placinta de pui

7 May

De cand am reteta, o fac frecvent. Este hranitoare si merge foarte bine la pranz, atunci cand esti la serviciu. Multumesc Claudia pentru aceasta reteta!

Timp de preparare: 10′

Timp de fierbere: 20-25′

Timp de calire: 10′

Timp de coacere: 40-45′

Complexitate: mica

Cantitate:o tava mai mica putin decat cea de aragaz

Ingrediente:

foietaj de placinta din comert

2 cepe uscate sau 5-6 fire ceapa verde (eu am combinat – evident nu am calit ceapa verde)

1 cutie ciuperci mica

1 piept de pui

100 g cascaval

1 ou

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul intreg.  Cand este gata, se toaca cubulete. Apoi se caleste ceapa, ciupercile si cubuletele de piept. Se pune prima foaie de placinta in tava, apoi compozitia. Se rade cascavalul deasupra si se aseaza si a doua foaie. Se unge cu ou si se da la cuptor pentru 40-45 minute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: