Curelusa de porc la gratar

29 May

Preparatele la gratar sunt pentru romani un simbol al sezonului estival. Nici noi nu ne dezicem de la acest obicei si in weekend  pregatim diverse preparate la gratar.

Ingrediente:

carne de porc (curelusa)

sare

piper negru macinat

piper alb macinat

praf de usturoi

ulei de masline

rozmarin

tarhon

cateva picaturi sos Tabasco

Mod de preparare:

Carnea se spala si se sterge de apa. Se taie in felii grosute. Feliile se trec prin ulei, apoi se condimenteaza. Se pun pe gratar si se servesc calde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: