Ciuperci cu cascaval si usturoi

17 Jun

Le consider un antreu (sau gustare) minunat.

Timp de preparare: 20′

Timp de coacere: 30-35′

Complexitate: mica

Ingrediente:

ciuperci champignon mari

usturoi taiat feliute groase

unt taiat cubulete

cascaval ras pe razatoarea mare

parmezan

ulei floarea soarelui

sare

piper

Mod de preparare: 

Se curata ciupercile, se separa palariile de codite, se spala foarte bine. Se unge tava cu ulei, se aseaza palariile cu partea concava in sus si se pune in fiecare dintre ele, usturoi, unt, sare si piper. Se dau la cuptor,la foc mediu. Cu 5 minute inainte sa fie scoase, se adauga cascavalul si parmezanul . Alta varianta ar fi ca, in momentul cand se baga la cuptor, sa fie umplute palariile cu codite de ciuperci, tocate marunt. In orice combinatie, ciupercile umplute sunt foarte gustoase!

Se servesc cu crutoane unse cu usturoi (cuburi de paine mai tare, unse cu usturoi si unt  si presarate cu sare, date la cuptor 7-10 minute).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: