Coaste de porc la gratar cu cartofi copti si ciuperci

26 Jun

Este un meniu excelent pentru o seara relaxanta de duminica, petrecuta cu prietenii.

Ingrediente:

coaste porc cu sare si piper

cartofi maricei

unt

porumb fiert

ciuperci champignon

sare

piper

Mod de preparare:

Friptura se frige pe gratar.

Ciupercile se sareaza bine si se frig pe gratar. Apoi se umplu cu porumb fiert.

Cartofii se spala bine si se invelesc in folie de aluminiu cu coaja cu tot. Can sunt gata (45 minute – 1 h), se cresteaza pe jumatate, dar nu pana la capat, se piseaza miezul si se amesteca cu sare, piper si unt. Apoi se presara boabe de porumb (si/sau sunca presata) si se decoreaza cu patrunjel.

2 Responses to “Coaste de porc la gratar cu cartofi copti si ciuperci”

  1. Liliana Dumitru February 28, 2012 at 1:28 +00:00 #

    Buna seara Doamna,
    Intrasem sa va vizitez blogul ,m-a surprins placut si blogul si privirea dvs.
    Cu stima
    Liliana Dumitru

    • kinderkare March 1, 2012 at 1:28 +00:00 #

      Multumesc frumos!😉 Va mai astept si alta data!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: