Pizzette de vinete

25 Dec

Excelente ca aperitiv ori garnitura! DSC_5523

Timp de preparare: 20′

Timp de coacere: 30′

Complexitate: mica

Ingrediente:

1 vanata mare

1-2 rosii

5-6 ciuperci champignon

250 g cascaval mozzarellaDSC_5521

4-5 frunze busuioc

patrunjel (mie nu-mi place patrunjelul si nu am pus)

1 catel usturoi (optional)

ulei de masline

pesmet

sare

Mod de preparare:

Se amesteca rosiile si ciupercile taiate cuburi cu mozzarella taiata marunt, busuiocul tocat marunt, usturoiul dat pe razatoare si sarea.

Se spala vinetele, se sterg, se taie felii de 1,5-2 cm grosime, se sareaza se lasa 10 minute sa iese apa din ele, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se stropesc cu 1-2 linguri ulei masline.

Se pun 1-2 linguri din mixul de legume peste feliile de vanata. Se presara cate o lingurita de pesmet peste fiecare felie. Se stropesc pizzettele cu 2-3 linguri ulei din loc in loc. Se baga la cuptor pentru 25-30′.

Se servesc calde sau reci. Noi le-am servit cu carne pe gratar.

Aceasta reteta este preluata de pe blogul Laurei Adamache si este incredibil de gustoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: