Crostini cu Salata de Ciuperci

30 Dec

Un aperitiv extrem de simplu de preparat, insa cu adevarat gustos!Crostini cu Salata de Ciuperci

Timp de preparare: 1h

Complexitate: mica

Ingrediente:

200 g piept de pui fiert (fara piele)

100 g castraveti murati

1 borcan ciuperci

3 linguri maioneza de casaCrostini cu Salata de Ciuperci

2 linguri smantana grasa

sare

piper

Maioneza:

galbenusul de la 1 ou fiert

1 ou crud

1 lingurita mustar

ulei

zeama de la 1/2 lamaie

Crostini:

felii de paine pe vatra

ulei

sare

piper alb

Mod de preparare:

Maioneza:

Se piseaza galbenusul fiert si se amesteca cu oul crud si mustarul. Se pune putin cate putin, mixand, cand ulei, cand zeama de lamaie si se amesteca, pana se obtine cantitatea dorita.

Salata de ciuperci:

Se fierbe carnea de pui, se scurge de apa si se taie cubulete. Castravetii se taie cubulete si se scurg si ei. Ciupercile de toaca marunt, cubulete si se scurg de lichid prin presare. Cele 3 ingrediente se amesteca si se potrivesc de sare si piper. Se adauga maioneza si smantana si se amesteca.

Criostini:

Se ung feliile de paine cu ulei, se sareaza si se pipereaza si se dau la cuptor pentru 15-20 minute. (Pentru cei grabiti, se baga la sandwich maker.)

Se pune salata de ciuperci pe crostini si se servesc ca aperitiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: