Crostini cu Branza de Capra

10 Feb

O gustare rapida si aromata. Un  aperitiv gustos si aspectuos. Oricum ar fi, crostini raman mereu imbietoare!Crostini cu Branza de Capra

Timp de preparare: 20′

Complexitate: mica

Cantitate: 4 felii

Ingrediente:

4 felii paine pe vatra

4 felii branza capra

4 felii subtiri rosiiCrostini cu Branza de Capra

4 ciuperci champignon

4 lingurite rosii in bulion (sau rosii decojite si pasate) frecate cu ulei si busuioc tocat

2 catei usturoi

parmezan ras

ulei masline

piper

Mod de preparare:Crostini cu Branza de Capra

Se incinge uleiul in tigaie cu un catel de usturoi cu coaja, drobit cu manerul cutitului. Se scoate usturoiul. Se calesc ciupercile, curatate de coaja si feliate, in ulei. Se freaca feliile de paine cu usturoi, apoi se ung cu ulei cu o pensula. Se freaca rosiile pasate cu ulei, piper si busuioc si se intinde cate o lingurita pe fiecare felie. Se aseaza cate o felie de branza deasupra. Se aseaza ciupercile si apoi, cate o felie de rosie foarte subtire. Se presara busuioc si se baga la cuptor, la foc mediu pentru 10-12 minute. Cu 1 minut inainte de a fi scoase, se presara parmezan ras fin. Nu se sareaza – sunt suficient de sarate de la branza si parmezan.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: