Briose din Oua

7 Sep

De cele mai multe ori aspectul sporeste apetitul. Omleta clasica, prezentata sub forma unor astfel de briose, poate Briose din Ouastarni interesul mesenilor la micul dejun.

Timp de preparare: 30′

Cantitate:  2-3 portii

Complexitate: mica

Ingrediente:

6 oua

o ceapa uscata data pe razatoare (sau 2 fire ceapa verde)

250 branza sarata Briose din Oua

50 g unt

2 linguri smantana

1 lingura faina

piper

patrunjel (eu nu pun)

Mod de preparare:

Se caleste ceapa rasa (nu si daca este vorba despre ceapa verde) in unt. Se rade branza si se bat ouale cu piper. Se amesteca ouale, branza, ceapa calita. Se ung formele de briose cu untul ramas de la ceapa si se umplu formele cu amestecul de ou si branza. Se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se incheaga oul (20′).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: