Omleta cu Branza Chaource

2 Mar

Un gust echilibrat si o combinatie consistenta!Omleta cu Branza Chaource Perfecta pentru a incepe o zi dinamica! O omleta de origine franceza, cu branza din regiunea Champagne si Bourgogne.

Timp de preparare: 20 minute

Complexitate: mica

Cantitate: 2 portii

Ingrediente:

4 oua

1 ceapa rosie medieOmeleta cu Branza Chaource

2 rosii cherry

4 ciuperci Champignon

1/2 cutie branza Chaource (se poate folosi Camembert – sunt asemanatoare, doar ca branza Chaource este mai cremoasa)

sare

piper

cateva frunze de coriandru sau patrunjel

Mod de preparare:

Se caleste ceapa taiata Julienne, in unt,  pana devine sticloasa.  Se adauga ciupercile curatate si feliate si rosiile taiate cuburi mici si se calesc si ele.

Separat, se bat ouale cu branza, chilli, sare, piper si patrunjel (coriandru).

Se toarna compozitia de ou in tigaie, peste ceapa ,ciuperci si rosii. Se rumeneste omleta  pe ambele parti.

Se serveste cu salata verde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: